Egbert Scheffer interviewt met live publiek; Aidan & Tristan van Team Migaloo die in 2021 de Atlantische Oceaan over roeide om aandacht te creëren voor een wereldwijd probleem: de plastic soep. Dit deden ze door deel te nemen aan de Talisker Whisky Atlantic Challenge. (gratis entree)
Luister de Podcast nu op: Spotify | Apple podcast | Podcastegd.nl
Vooraf kan je heerlijk eten in ons eetcafe. met keuze uit 3 gerechten voor €19,50 p.p.
Vlees: Langzaam gegaarde procureur op een taartje van wortel en aardappel met veenbessensaus.
Vis: Makreelfilet (tijdelijke zeebaars) op een puree van rode biet met verschillende soorten pompoen en een saus van salie en citroen.
Vegetarisch: Gevulde suikerpompoen met quinoa, cranberry, gorgonzola en pistache.
Concept: “Podcaster Live @locatiepunt”.
Met dit concept willen we de komende tijd podcastmakers een plek beiden om in onze ruimte en met onze podcast setup een live podcast op te nemen met je eigen live publiek in de zaal, om zo kennis te maken met je luisteraars, en luisteraars eventueel vragen te laten stellen aan jou als maker (en/of je gast.)
Meer info mail naar: punt@locatiepunt.nl
Comments